Ben je ziek en kan je niet naar de apotheek? Wij leveren aan huis!We proberen het besmettingsrisico in onze apotheek zo laag mogelijk te houden om op die manier zowel jullie als onszelf zoveel mogelijk te beschermen. Daarom stellen we het volgende voor:Ben je besmet met het coronavirus, kom dan zelf NIET naar de apotheek en stuur ook geen huisgenoten naar onze apotheek. Dat geldt ook voor mensen die symptomen van een luchtweginfectie hebben, zoals hoesten, koorts, niezen, grieperig gevoel en keelpijn. Neem telefonisch contact op en wij bekijken hoe we je bestelling bij jou thuis krijgen.

5 Manieren om je voorschrift elektronisch in te dienen.

In volgorde van voorkeur:1. Stuur een mail met je bestelling of voorschrift, of enkel je elektronische code naar info@farmapunt.be. Je arts kan ons ook na een telefonische consultatie een mail met voorschrift of code bezorgen. 2. Maak gebruik van onze app farmamobile, een handige gezondheidsapp. De app is gratis te downloaden via Google Play en ook via de App Store! Installeer de app en vraag ons dan eerst per mail een persoonlijke code aan. Opgelet: je kan pas iets bestellen met deze app als je van ons je persoonlijke code ontvangen hebt. 3. Je kunt je bestelling ook doorgeven via het reservatie formulier op onze website . 4. Steek je voorschrift of bestelling in onze speciaal voorziene brievenbus (onder de doorgang). Wij lichten onze brievenbus 2 keer per dag: 's morgens (10u) en 's middags (15u) om jullie bestelling zo snel mogelijk bij jullie thuis te krijgen. 5. Bel je bestelling door op het nummer 011/610 300. Gezien de drukte in de apotheek hebben we liever dat we deze manier zo veel mogelijk proberen te beperken.Bestellingen op weekdagen voor 15u worden diezelfde dag nog bij jullie thuis geleverd.

Welke gegevens hebben we nodig?

1. Naam 2. Adres3. E-mailadres4. Gsm-nummer5. Plaats waar we de bestelling mogen achterlaten

Levering

Wij leveren bij je thuis op een plaats die je bij voorkeur op voorhand doorgeeft: brievenbus (let op: niet alle verpakkingen passen in de gleuf), voordeur, achterdeur, carport, ...We sturen je een sms als de bestelling afgeleverd is.

Betaling

Via overschrijving op het nummer BE45 8601 0899 0289 met vermelding van het kassaticketnummer.

Opmerkingen

  •  Voorschriftplichtige geneesmiddelen kunnen enkel met een geldig voorschrift geleverd worden.
  • Bepaalde producten en geneesmiddelen zijn niet leverbaar op dit moment: maskers, handschoenen, dettol, ontsmettende gels en zepen.
  • Bepaalde geneesmiddelen waren al voor de corona-crisis moeilijk leverbaar. Dit blijft ongewijzigd. Het merendeel van de geneesmiddelen is echter vlot leverbaar. Als een geneesmiddel een langere leveringsduur heeft, stellen we jullie hiervan op de hoogte.
  • De regering legt extra maatregelen op voor de verdeling van paracetamol (= Dafalgan). Er mag slechts 1 doosje paracetamol 1g per gezin afgeleverd worden om een vlotte bedeling voor iedereen te voorzien.
  • Hebben jullie vragen over de geneesmiddelen, stel deze bij voorkeur via mail.
  • We rekenen geen leveringskosten aan en leveren enkel binnen grondgebied Peer.
  • Like en volg ons op Facebook en blijf zo van alle laatste veranderingen op de hoogte. 

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat steeds voor jullie klaar. Aarzel niet om ons om raad te vragen. 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van gezondheidsinformatie en -tips in onze blogs en nieuwigheden in de apotheek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.  

Meest Recente Posts

In de kijker